U ispunjenoj krapinskoj Festivalskoj dvorani, HDZ Krapinsko – zagorske županije i koalicijski partneri održali su završni predizborni skup, na kojem su se još jednom predstavili nestranački kandidat za župana uz podršku HDZ-a i partnera, Dragutin Ranogajec, predsjednik HDZ-a KZŽ Žarko Tušek, kao nositelj liste za Županijsku skupštinu i Zoran Gregurović, aktualni krapinski gradonačelnik u utrci za još jedan mandat, zajedno sa svojom listom za Gradsko vijeće Krapine.

Podršku im je kao izaslanica premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, došla dati potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva Martina Dalić. Zagorci su poznati po svom marljivom radu, a upravo Drageca znamo kao čovjeka koji se cijeli život dokazivao i dokazao radom. Stoga vjerujem da je Dragec svojim programom pokazao da zna kako Hrvatsko zagorje povesti prema mjestu koje mu pripada, a to je na sam vrh po gospodarskoj razvijenosti i životnom standardu u Hrvatskoj. Dragec zna kako stvoriti uvjete za poduzetništvo i obrtništvo, kako Zagorje otvoriti investicijama i zato vjerujem da će Zagorci, birajući njega, otvoriti novu stranicu u razvoju Hrvatskog zagorja i prekinuti ovo stanje koje predugo traje i koje sprečava Zagorce da ostvaruju svoje prilike i pokažu svoje potencijale – rekla je Martina Dalić.

Predsjednik zagorskog HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek zahvalio jr  svim žiteljima Hrvatskog zagorja i Krapinsko – zagorske županije, što su prateći kampanju i komunicirajući s nama u otvorenom dijalogu na neki način pomogli u stvaranju programa. Temelj cijele naše političke priče i kampanje gospodina Ranogajca i mene kao nositelja liste za Županijsku skupštinu, je jačanje kvalitete života u Krapinsko – zagorskoj županiji.

Program koji smo predstavili javnosti, nosi novu dimenziju Hrvatskom zagorju. Ove nedjelje žitelji Krapinsko – zagorske županije odlučuju o svojoj budućnosti. Lista broj 5, za mene kao kandidata za župana, odnosno budućeg župana Krapinsko – zagorske županije, i lista broj 2 za Županijsku skupštinu, znače prosperitetnije Hrvatsko zagorje i u njemu bolju kvalitetu života, rekao je Ranogajec.